Kalibrering

Ring oss på nr. 031-44 44 09 eller boka en tid

Kalibrering

Idag blir det allt vanligare med kameror, sensor, och avancerad elektronik i vindrutan. Man spår redan idag att alla bilar i framtiden skall ha dessa säkerhetssystem som standard.

Hos oss på Bilglasspecialisten kan du känna dig trygg när det kommer till kalibrering och diagnos för din bils säkerhetsfunktioner. Det kan behövas att man provkör bilen efter en kalibrering , allt för att säkerhetsställa att bilen har sina ursprungliga funktioner.

Alla våra verkstäder har kalibreringsverktyget från Hella Gutmann Solutions som är den största Leverantören inom diagnos- och kalibreringsverktyg.

Våra Glastekniker är utbildade inom fordonskalibrering för bilglas. Det är viktigt att man kalibrerar en vindruta som har dessa säkerhetsfunktioner efter ett byte av vindrutan. Hos oss på Bilglasspecialisten kan du med säkerhet veta att rätt utbildad personal har arbetat med din bil.

Har du några frågor eller funderingar gällande kalibrering av din vindruta är du alltid välkommen att kontakta någon av våra fyra verkstäder.

Kontakten med försäkringsbolaget

Vi på Bilglasspecialisten vill göra det så enkelt som möjligt för dig som kund – därför sköter vi kontakten med ditt försäkringsbolag, och tar hand om ditt ärende från start till mål.

Du bokar en tid hos oss – antingen på telefon eller här på hemsidan – och lämnar in bilen på morgonen på någon av våra verkstäder, och får en lånebil att använda under dagen. Vi lagar/byter rutan och meddelar dig vilken tid du kan hämta bilen. Du betalar din självrisk till oss, och vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag.
Svårare än så är det inte hos Bilglasspecialisten.

Boka tid på en verkstad nära dig!

Lerum Bilglas

031 – 44 44 09

Endast tidsbokning, kl: 08-16

Fjärås Bilglas

031-44 44 09

Endast tidsbokning, kl: 08-16

Partille Bilglas

031-44 44 09

Endast tidsbokning, kl: 08-16