Bokning

Boka via telefon: 031-44 44 09 eller via vårt bokningsformulär:

Skicka in bokningsförfrågan till Mölndals Bilglas

Ärende:

Mölndal Bilglas AB

Vi på Bilglasspecialisten i Mölndal hjälper dig med att laga dina stenskott samt byta ditt bilglas.

Vi utför allt inom bilglasbyten och stenskottslagning. Vi monterar solfilm. Vi hjälper till när din ruta har blivit krossad vid ett inbrott. Kort sagt vi hanterar allt inom bilglas.

Bokning: 031-44 44 09
Direktnr. till Mölndals Bilglas AB: 031-788 09 09

Läs mer
Mölndals Bilglas AB grundades 2009 då fanns vi i partille och gick under namnet Glascare. Vi hanterade då all sorts glas såsom inglasningar, fasadglas, speglar etc. Med tiden specialiserade vi oss enbart på bilglas och kort därefter etablerade vi oss i Mölndals kommun, där vi ligger än idag. Vi siktar successivt på att öppna fler verkstäder runtom i Västra götalands län tillsammans med vår partner Bilglasspecialisten Sverige AB.

Hos oss får du en lånebil att använda under tiden vi lagar eller byter din ruta, och vi har oftast Sveriges kortaste väntetider.

För enkelhetens skull sköter vi på bilglasspecialisten i Mölndal all kontakt med ditt försäkringsbolag så att du kan lägga din tid på andra viktigare saker.

Vi på Bilglasspecialisten i Mölndal kommer ständigt att ha kunden i fokus och lyssna på hur kunden vill ha det. Detta för att på bästa sätt kunna bli den Bilglaskedja med störst kundnöjdhet i landet.

Vår ambition är att bli många fler verkstäder inom en snar framtid.
Vi siktar just nu på fler verkstäder i västra götalands län.

Tveka inte på att höra av dig till en riktig bilglasspecialist i Mölndal.