Bokning

Boka via telefon:  031-41 41 49 eller via vårt bokningsformulär:

Skicka in bokningsförfrågan till Lerums Glascentrum

Ärende:

Lerums Glascentrum AB

Vi på Bilglasspecialisten i Lerum hjälper dig med att laga dina stenskott samt byta ditt bilglas.

Vi utför allt inom bilglasbyten och stenskottslagning. Vi monterar solfilm. Vi hjälper till när din ruta har blivit krossad vid ett inbrott. Kort sagt vi hanterar allt inom bilglas.

Bokning: 031-44 44 09
Direktnr. till Lerums Glas Centrum: 0302-220 92

Läs mer

Lerums glascentrum grundades 1950 talet och hanterade då all sorts glas såsom inglasningar, fasadglas, speglar etc. Än idag erbjuder vi samma tjänster i princip som då, men våran huvudsyssla idag är i storhet bilglas. Vi är i grund och botten ett familje företag där företaget gått i generationer. Än idag jobbar Far och son på det lilla företaget med den stora servicen.

Hos oss får du en lånebil att använda under tiden vi lagar eller byter din ruta, och vi har oftast Sveriges kortaste väntetider.

För enkelhetens skull sköter vi på bilglasspecialisten i Lerum all kontakt med ditt försäkringsbolag så att du kan lägga din tid på andra viktigare saker.

Vi på Bilglasspecialisten i Lerum kommer ständigt att ha kunden i fokus och lyssna på hur kunden vill ha det. Detta för att på bästa sätt kunna bli den Bilglaskedja med störst kundnöjdhet i landet.

Vår ambition är att bli många fler verkstäder inom en snar framtid.
Vi siktar just nu på fler verkstäder i västra götalands län.

Tveka inte på att höra av dig till en riktig bilglasspecialist i Lerum