Byta bilglas. Fri lånebil!

Ring oss på nr. 031-44 44 09 eller boka en tid på nätet

 

Byta bilglas

Vi är vad vi heter – bilglasspecialister – och vi hjälper dig med byte av både framruta, bakruta och sidorutor.

Att byta bilglas hos oss är enkelt och vi har Sveriges snabbaste service. Så här går det till: Du bokar en tid hos oss – antingen på telefon eller här på hemsidan – och lämnar in bilen på morgonen på någon av våra verkstäder, och får en lånebil att använda under dagen. Vi byter rutan, rengör bilen från eventuellt glassplitter och meddelar dig vilken tid du kan hämta bilen. Du betalar din självrisk till oss, och vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag. Svårare än så är det inte hos Bilglasspecialisten.

Kontakten med försäkringsbolaget

Vi på Bilglasspecialisten vill göra det så enkelt som möjligt för dig som kund – därför sköter vi kontakten med ditt försäkringsbolag, och tar hand om ditt ärende från start till mål.

Du bokar en tid hos oss – antingen på telefon eller här på hemsidan – och lämnar in bilen på morgonen på någon av våra verkstäder, och får en lånebil att använda under dagen. Vi lagar/byter rutan och meddelar dig vilken tid du kan hämta bilen. Du betalar din självrisk till oss, och vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag.
Svårare än så är det inte hos Bilglasspecialisten.

Hitta din verkstad

Kontakta en verkstad nära dig

Ring & boka tid

Sveriges snabbaste service

Prisförfrågan

Ring eller maila in dina frågor